Konfirmation Odense

Hold konfirmation i Odense med havespil, sommerstemning og hygge

Konfirmationen alle vil huske

Fransons har de perfekte rammer for en konfirmation i Odense. Hvem elsker ikke et godt havespil, en omgang petanque.
Med en konfirmation hos Fransons kan konfirmanden, hele familien og alle vennerne være underholdt i mange timer. Der er spil til alle aldre og typer samt en masse sommerstemning. Til de få gæster, som slet ikke bryder sig om havespil, er der også rig mulighed for hygge i de forskellige sofahjørner og haveoaser eller danse til musikken.

Skab den perfekte fest

I kan feste hele aften og natten med god musik, underholdning og bar. Vi er selvfølgelig ikke et diskotek, men vi kan stadig skabe en god fest med musik. Vi tilbyder forskellige drikkevarer af øl, drinks, vin og sodavand. I har mulighed for selv at medbringe mad eller bestille det udefra. Vi står med glæde også gerne for maden i samarbejde med adskillige restauranter, et cateringfirma, en delikatessebutik, en pandekagebod samt et ishus. Hvis vi står for maden, så betaler I pr. person. Maden skal bestilles og betales 8 dage før, og der er ingen fortrydelsesret.

Når I lejer Fransons til en konfirmation i Odense, så indebærer det:

  • Leje af hele Fransons
  • Vært/værtinde
  • Opsætning af borde og stole
  • Underholdning
  • Leje af service
  • Oprydning og rengøring
  • Mulighed for tilkøb af mad og drikkevarer

 

Vi står klar til at hjælpe

Vi elsker glade gæster og står klar til at hjælpe med jeres konfirmation i Odense, så det bliver en uforglemmelig fest. Skriv eller ring til Fransons, så finder vi sammen den bedste løsning. Ønsker I et personligt møde og en rundvisning inden I booker, så sørger vi også for det.

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os