Møde eller kursus i centrum af Odense?

Fransons har ideelle rammer!

Kurser og møder

Hold dit møde eller kursus i skønne omgivelser hos Fransons

Kan møderne nogle gange blive lidt langtrukne? Så afhold dem i vores unikke lokaler! Hos Fransons har vi de optimale faciliteter til afholdelse af møder og kurser for virksomheder. Vi har allerede hjulpet flere virksomheder til unikke og anderledes kurser med mulighed for havespil og anden underholdning undervejs – og med stor succes. 

Møder med god underholdning

Vi er beliggende midt i Odense, hvilket gør vores lokaler nemt tilgængelige både i bil og offentlig transport. Vi har sørget for at teknisk udstyr og faciliteter står klar til dagen. Derudover kan vi sørge for god forplejning undervejs samt den bedste underholdning, der sikrer alles opmærksomhed og interesse hele dagen. Med kurser og møder hos Fransons er der rig mulighed for teambuilding, god stemning, alternative aktiviteter samt lækker mad og drikke for enhver smag. 

Vi står for forplejning og lignende

Vi har stor erfaring med afholdelse af større arrangementer og tager også imod dig, dine kollegaer eller kunder. Vi har Odenses sjoveste lokale, der danner unikke rammer for arrangementer med en hyggelig og uformel stemning. Vi tilrettelægger dagen efter dine ønsker og behov, så dagsordenen forløber som planlagt og du kan koncentrere dig om deltagerne. Alt er muligt hos Franson og vi sørger for at lytte til dine ønsker. 

Foruden opsætning af borde, stole og teknisk udstyr, kan vi også stå for:

  • Morgenmad, frokost, aftensmad 
  • Løbende forplejning og snacks
  • Kaffe og vand ved bordene hele dagen
  • Drinks, øl, vin og hvad der ellers ønskes
  • God underholdning for alle i pauserne

Book Fransons til dit næste møde

Giv dit næste møde et pift af sommerstemning uanset årstiden. Nyd lækre  delikatesser, tag et spil kongespil  og slap af i solstolene blandt de grønne planter. Vi sørger for at planlægge et arrangement, som dine kollegaer eller kunder ikke glemmer lige foreløbigt. Gør dit næste møde eller kursus til en dag, som alle deltagere ser frem til. 

Fransons lokaler er perfekte til små og mellemstore arrangementer, men vi anbefaler ikke mere end 100 gæster.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os