Selskabslokaler Odense

Skønne selskabslokaler i Odense med masser af stemning

Benyt Fransons selskabslokaler til jeres arrangement

Fransons kan sagtens blive jeres selskabslokaler i Odense til den næste fest. Vores lokaler er perfekte til små og mellemstore arrangementer, og de kan lejes til både private og åbne begivenheder. Skal I fejre et jubilæum med kollegaerne i afdelingen, er det tid til den sjove fredagsbar, skal du holde den lille eller den store, runde fødselsdag? Der er mange anledninger til en god fest. I Fransons selskabslokaler kan I skabe den helt unikke stemning med underholdning og bar.

Priser på Fransons selskabslokaler i Odense

 

Fri bar hos Fransons

I har mulighed for at tilkøbe pakker med fri bar. Det indebærer cocktails, drinks, ciders, almindelig øl, specialøl, vin, bobler og sodavand.
Vores selskabslokaler i Odense kan benyttes til mange arrangementer, så skriv eller ring til os med din næste fest, så finder vi sammen den perfekte løsning.

Mulighed for åbne og lukkede fester

Til åbne arrangementer kan I leje jer ind og betale per person. Helt perfekt til fredagsbaren, hvor der gerne må være stemning på forhånd. Er det derimod den store fest I er ude i, så skal I leje hele Fransons. Her får I lov til at benytte alle vores spil, underholdning og musik.

Lukket arrangement

Alle bookinger over 12.500 kr. kan ønskes som lukkede arrangementer.

Tilvalg

Nattillæg & Forlængelse af drikkevarer ​Parasol Pakke & Pavillon Pakke

(Pris 2.000 kr. pr. påbegyndt time fra kl. 23.00 (der kan ikke festes længere end til kl. 02.00).

Digital Jukeboks & Lys 3.000 kr.

Professionel fotograf 4.000 kr. 

Partybus Fra 5.000 Kr.

Professionel Videograf = Stemningsfilm 10.000 kr.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os