Teambuilding i centrum af Odense

Fransons har ideelle rammer!

Hold din næste teambuilding i skønne omgivelser hos Fransons

Kan teambuilding-aktiviteterne nogle gange blive lidt ensformige? Så afhold dem i vores unikke lokaler! Hos Fransons har vi de optimale faciliteter til teambuilding-aktiviteter for virksomheder. Vi har allerede hjulpet flere virksomheder med unikke og anderledes teambuilding-oplevelser med mulighed for havespil og anden underholdning undervejs – og med stor succes.

Teambuilding med god underholdning

Vi er beliggende midt i Odense, hvilket gør vores lokaler nemt tilgængelige både i bil og offentlig transport. Derudover kan vi sørge for god forplejning undervejs samt den bedste underholdning, der sikrer alles opmærksomhed og interesse hele dagen. Med teambuilding-oplevelser hos Fransons er der rig mulighed for at skabe god stemning, deltage i alternative aktiviteter samt nyde lækker mad og drikke for enhver smag.

Forplejning under teambuilding

Vi har stor erfaring med afholdelse af større arrangementer og tager også imod dig, dine kollegaer eller kunder. Vi har Odenses sjoveste lokale, der danner unikke rammer for teambuilding-oplevelser med en hyggelig og uformel stemning. Vi tilrettelægger dagen efter dine ønsker og behov, så den forløber som planlagt, og du kan koncentrere dig om deltagerne. Alt er muligt hos Franson, og vi sørger for at lytte til dine ønsker.

Foruden opsætning af borde, stole og teknisk udstyr, kan vi også stå for:

  • Morgenmad, Frokost og aftensmad
  • Løbende forplejning og snacks
  • Kaffe og vand ved bordene hele dagen
  • Drinks, øl, vin og hvad der ellers ønskes
  • God underholdning for alle i pauserne
  • Book Fransons til din næste teambuilding-oplevelse

Giv din næste teambuilding-oplevelse et pift af sommerstemning uanset årstiden. Nyd lækre delikatesser, tag et spil kongespil og slap af i solstolene blandt de grønne planter. Vi sørger for at planlægge en oplevelse, som dine kollegaer eller kunder ikke glemmer lige foreløbigt. Gør din næste teambuilding-oplevelse til en dag, som alle deltagere ser frem til.

Vejledning til teambuilding:

1. Vælg hvilken pakkeløsning du ønsker

2. Fremsend forespørgsel til kontakt@fransons.dk
Din forespørgsel skal indeholde: Punkt 1. Dato. Tidspunkt. Antal gæster.
(Præcist deltagerantal 14 dage før & Fuld betaling 14 dage før)

Fransons lokaler er perfekte til små og mellemstore teambuilding-oplevelser.

Det er muligt efter aftale at Teambuilding udenfor normal åbningstid.

Vores anbefalede pakkeløsninger til jer:

 

Udover teambuilding arrangementer, så kan vi også være behjælpelige med selskabslokaler i Odense til konfirmation eller andre større arrangementer med tilhørende pakker og mulighed for forplejning.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os