Italiensk Sandwich
( min. 10 kuverter – 1 stk. Sandwich pr. person)
- Sandwich med italiensk fennikelsalami.
- Sandwich med italiensk Ventricinasalami.
- Sandwich med spansk serranoskinke.
- Sandwich med italiensk mortadella.
- Sandwich med bresaola.
- Sandwich med rosmarinskinke.
- Sandwich med parmaskinke.
Fransons Picnickurv
( min. 10 kuverter )
- Brød bagt med malt og havsalt
- Krebsehaler og rejer med hummermayo, krydderurter og puffede ris
- Røget laksetatar med agurk, rødløg, dild og purløgscreme på sprøde salater med citronperler
- Tigerrejer med avocadocreme og tomatsalsa
- Spansk lomo med manchego, trøffelmayo og persillefrit
- Cæsarsalat med letrøget kyllingebryst og sprøde croutoner
- Rørt rødbedetatar med trøffelmayo, sprøde rugbrødschips og frisee salat
- Cheesecake med crumble og syrlig hindbær
Italiensk Luksus Tapas
( min. 10 kuverter )
- Italienske specialiteter af parmaskinke, bresaola, trøffel salami, oksespegepølse med feta og oliven samt pate
- Årstidens oste af Gammel knas, Unika krondild, Unika rød løber, Unika Hvide Dame, Grubelagret vesterhavsost
- Anretninger af pesto, semidried tomater, oliven, drueagurker, fyldte peberfrugt med ost, balsamicoløg, grønne tomater samt hybenkompot
Klassisk Smørrebrød
( min. 10 kuverter )
3 stk. Smørrebrød pr. person
Smørrebrød efter kokkens humør.
Stykkerne vil altid være varieret og følge sæsonen.
EKSEMPEL PÅ MENU
- Roastbeef med remoulade, ristede løg, surt og peberrod.
- Flæskestegspålæg med rødkål, agurkesalat, sveske og appelsin.
- Oksebryst med flødepeberrod, tomater, asier og persille.
- Stegt fiskefilet med remoulade, rejer, dild og citron.
- Dyrlægens natmad med sky, løg, karse og tomat.
- Æg med rejer, mayonnaise, karse, tomat, rogn og citron.
- Røget skinke med italiensksalat, tomat, agurk og asparges.
- Hjemmebagt leverpostej med bacon, rødbeder og agurk.
- Røget rullepølse med sky, løg, karse, tomat og agurk.
- Frikadeller med rødkål, asier, feldsalat og appelsin.
- Avocado med æg, syltede rødløg, feldsalat og citronperler.
- Kartoffelmad med purløgscreme og rodfrugtchips.
- Æg med tomater, chili mayo, karse, citron og wasabirogn.
Forårsmix menu
Ankommer i start 2024
Marts – April – Maj
Sommermix 1
( min. 10 kuverter )
Juni – Juli – August
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsstegt i hjemmelavet krydret rub
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Langtidsstegt grillkølle i øl og urter
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat med rygeost, løvstikke og asparges
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Pastasalat med chorizo og grillet peberfrugt
DESSERT
- Lemoncurd tærte med marengs hertil skovbærkompot
Sommermix 2
( min. 10 kuverter )
Juni – Juli – August
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsstegt i hjemmelavet krydret rub
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Langtidsstegt grillkølle i øl og urter
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat med rygeost, løvstikke og asparges
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Pastasalat med chorizo og grillet peberfrugt
DESSERT
- New York Cheesecake med hindbær, crumble og sæsonens bær
Sommermix 3
( min. 10 kuverter )
Juni – Juli – August
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsstegt i hjemmelavet krydret rub
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Langtidsstegt grillkølle i øl og urter
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat med rygeost, løvstikke og asparges
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Pastasalat med chorizo og grillet peberfrugt
DESSERT
- Trifli med jordbær, rabarber og havregrynscrunch med hvid chokolade
Efterårsmix 1
( min. 10 kuverter )
September – Oktober
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsbraiseret i mørk hvidtøl
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat vendt i sennepsvinaigrette, springløg, syltede rødløg og frisk dild
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Konkyliepasta vendt med romesco, grillet peberfrugt toppet med semi dried tomater og grana
DESSERT
- New York Cheesecake med hindbær, crumble og friske blåbær
Efterårsmix 2
( min. 10 kuverter )
September – Oktober
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsbraiseret i mørk hvidtøl
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat vendt i sennepsvinaigrette, springløg, syltede rødløg og frisk dild
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Konkyliepasta vendt med romesco, grillet peberfrugt toppet med semi dried tomater og grana
DESSERT
- Trifli med æbler, vaniljeskum og sprød crunch med ristede nødder
Efterårsmix 3
( min. 10 kuverter )
September – Oktober
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsbraiseret i mørk hvidtøl
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat vendt i sennepsvinaigrette, springløg, syltede rødløg og frisk dild
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Konkyliepasta vendt med romesco, grillet peberfrugt toppet med semi dried tomater og grana
DESSERT
- Lemoncurd tærte med marengs hertil skovbærkompot
Vintermix 1
( min. 10 kuverter )
November – December – Januar – Februar
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsbraiseret i mørk hvidtøl
- Confiterede andelår med syltet rødløg
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Klassiske flødekartofler
- Syrlig kartoffelsalat med rødløg, kikærter, springløg, haricot vert og tørrede tranebær
SALATBAR
- Bønnesalat med syltede rødløg, sprød bacon og balsamico
- Konkyliepasta med rucola, tørrede tranebær og ærter, vendt med salatost og toppet med ristede hasselnødder
DESSERT
- Cheesecake med crumble og amarena-kirsebær
Vintermix 2
( min. 10 kuverter )
November – December – Januar – Februar
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsbraiseret i mørk hvidtøl
- Confiterede andelår med syltet rødløg
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Klassiske flødekartofler
- Syrlig kartoffelsalat med rødløg, kikærter, springløg, haricot vert og tørrede tranebær
SALATBAR
- Bønnesalat med syltede rødløg, sprød bacon og balsamico
- Konkyliepasta med rucola, tørrede tranebær og ærter, vendt med salatost og toppet med ristede hasselnødder
DESSERT
- Lemoncurd tærte med marengs hertil skovbærkompot
Vintermix 3
( min. 10 kuverter )
November – December – Januar – Februar
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsbraiseret i mørk hvidtøl
- Confiterede andelår med syltet rødløg
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Klassiske flødekartofler
- Syrlig kartoffelsalat med rødløg, kikærter, springløg, haricot vert og tørrede tranebær
SALATBAR
- Bønnesalat med syltede rødløg, sprød bacon og balsamico
- Konkyliepasta med rucola, tørrede tranebær og ærter, vendt med salatost og toppet med ristede hasselnødder
DESSERT
- 3 slags oste, vesterhavsost, cremet gorgonzola og rødkit med druer. Hertil syltede blommer. Serveret med kiks
Julemix 1
( min. 10 kuverter )
November – December – Januar
FORRET
-
Friskbagt rugbrød med solsikkekerner, salt&peber-rugbrød og mørkt durumbrød samt smør
-
Røget lakserulle med tangsalat, puffede ris og gomadressing
-
Krebsehaler og rejer med hummermayo, krydderurter og puffede ris
-
Spansk lomo med manchego, trøffelmayo og persillefrit
-
½ æg pyntet med rejer, mayonnaise, dild og citronperler
-
Hjemmelavet hønsesalat med svampemayo og frisk estragon
HOVEDRET
-
Julemedister med æble og timian hertil rødbedesalat med syltede valnødder, appelsin og sennepskorn
-
Klassiske frikadeller med agurkerelish
DESSERT
-
Ris á la mande med sukkerristede mandler og amarena-kirsebær
-
3 slags oste, vesterhavsost, cremet gorgonzola og rødkit med druer. Hertil syltede blommer. Serveret med kiks
Julemix 2
( min. 10 kuverter )
November – December – Januar
FORRET
-
Friskbagt rugbrød med solsikkekerner, salt&peber-rugbrød og mørkt durumbrød samt smør
-
Sild med fynsk Ingrid Marie-æble, brændevin og tranebær – hertil karrysalat med sprøde æbler
-
Kryddersild fra Christiansø med rødløg, kapers og dild hertil cremefraiche
-
½ æg pyntet med rejer, mayonnaise, dild og citronperler
-
Hjemmelavet hønsesalat med svampemayo og frisk estragon
HOVEDRET
-
Julemedister med æble og timian hertil rødbedesalat med syltede valnødder, appelsin og sennepskorn
-
Klassiske frikadeller med agurkerelish
SALATBAR
-
Grønkålssalat med granatæbler, blåbær, saltmandler og salatost
-
Rucola & spinat salat med figner, appelsin, abrikos og rug
DESSERT
-
Ris á la mande med sukkerristede mandler og amarena-kirsebær
-
3 slags oste, vesterhavsost, cremet gorgonzola og rødkit med druer. Hertil syltede blommer. Serveret med kiks
Julemix 3
( min. 30 kuverter )
November – December – Januar
FORRET
- Hvide sild med hjemmelavet karrysalat
- 1/2 æg med kutterrejer dildmayo
- Fiskefilet med remoulade citron
- 1 x tartelet med høns i asparges
HOVEDRET
-
Jettes Lune Leverpostej med champignon og bacon
-
Flæskesteg med lun rødkål sprød svær
-
Roastbeef med remoulade og riste løg
DESSERT
- En lille skål med ris a la mande og kirsebærsauce
- Osteanretning – Fransk brie/ Skimmelost
- Rygeoste salat med radiser og purløg
- Hyben marmelade
- Frugt & Nøddemix
Hjemmebagt rugbrød / knækbrød / kiks