Fransons havemenu Brunch Konfirmationsmenu Receptionsbuffet Den grønne receptionsbuffet Grønt frokostbord Den Gode Traditionelle Danske Julemenu Italiensk Luksus Tapas Pandekagebod
Foret anrettet på tallerken
Hjemmelavet hønsesalat med frisk ananas og sprød bacon på toppen
Lakseroulade med spinat og rødløg
Tigerrejer med hvidløg chili og frisk citron både
Hertil hjemmebagt brød
Hovedret
Rosa stegt oksefilet
Krydder kartofler
Rødvinssauce
Salatbar
Tomatsalat med oliven feta og rucola,
Marineret gulerødder
Tzatziki med agurk og hvidløg
Pastasalat med agurk, edamamebønner og grøn peberfrugt vendt i grønkålspesto
Spicy coleslaw med sojamandler
Dessert
Chokoladekage med mandelcreme og chokolade ganache
Frisk skåret frugt.
Brunch
( min. 15 kuverter )
- Røræg og sprødstegt baconBrunch pølser med krydder ketchup
- Gravet laks med sennepsdressing
- Skæreost
- Rygeostsalat
- Skimmel ost
- 2x Pålæg med hjemmelavet italiensk salat og pynt
- Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon
- Små kanel snegle eller
- Amerikansk pandekager med sirup
- Hyben mamalade
- Frugttårn
- Friskbagt boller og rugbrød, knækbrød
- Samt smør
Konfirmationsmenu
( min. 15 kuverter )
Forret
- Tarteletter med høns i asparges
- Hovedret
- Rosastegt oksefilet
- Unghanebryst med pesto og parmaskinke
- Kryddersauce
- Små ovnbagte kartofler
Årstidens salatbar
- Tzatziki
- Melonsalat
- Marinerede gulerødder
- Mini mix salat med feta og soltørrede tranebær
- Broccoli salat
- Basilikum marinerede broccolistokke med æbler
- Pasta salat
Dessert
- Jordbærparfait på nøddebund med friske jordbær på toppen
Receptionsbuffet
( min. 15 kuverter )
- Roulade med laks, babyspinat og syltede rødløg
- Lakrids kiks med skaldyrssalat
- Oksekødsruller med tomatsalsa og pesto
- Blinis med stenbiderrogn og dild creme
- Mini Croissanter med tunsalat
- Canapeer med italiensk pamaskinke
- Canapeer med røget laks med asparges
- Dessert
- Rygeostsalat og mini toast
- Ostemedaljoner Krydder ost creme
- Frisk frugt
Den grønne receptionsbuffet
( min. 15 kuverter )
- Roulade m/laks, babyspinat syltede rødløg
- Grønsagstærte med grønkål og nødder
- Søde kartofler med rødbedehumus og avocado
- Mini croissant med tunsalat
- Broccoli Cheese Tops med dip
- Græskarrøsti med feta-dip
- Vegetarisk blinis med guacamole og syltede rødløg
- Hjemmelavet rygeostcreme
- Ostestænger
- Frisk frugt
- Brød
Grønt Frokostbord
( min. 10 kuverter )
Denne menu er veganer & vegetar venlig
- Briochebolle med kylling, sylte rødløg og estragonmayonnaise
- Lakse roulade
- Canapeer med italiensk pamaskinke med artiskok hjerter
- Lun hvidvin dampet svinemørbrad
- Med tyttebærcreme
- Broccoli Cheese Tops
- Småkopper med årstidensalat
- Grønkål tærte med nødder
- Dahl med raita
- Græskar Hummus
- Hjemmebagt brød
- Mini muffins med
- Hjemmelavede romkugler
Den Gode Traditionelle Danske Julemenu
( min. 10 kuverter )
- Hvide sild med karrysalat
- 1/2 æg med rejer
- Lun fiskefilet med remoulade
- Tarteletter med høns i asparges
- Lun Leverpostej med champignon og bacon
- Flæskesteg med lun rødkål
- Lun Mørbradbøf i champignon Ala la creme
- Risalamande med kirsebærsauce
- Osteanretning
- Mild ost med frugt
- Gammel ost fedt og sky rødløg i tern
- Rygeostsalat med radiser
- Hjemmebagt rugbrød / knækbrød / kiks
Italiensk Luksus Tapas
( min. 10 kuverter )
- Italienske specialiteter af parmaskinke, bresaola, trøffel salami, oksespegepølse med feta og oliven samt pate
- Årstidens oste af Gammel knas, Unika krondild, Unika rød løber, Unika Hvide Dame, Grubelagret vesterhavsost
- Anretninger af pesto, semidried tomater, oliven, drueagurker, fyldte peberfrugt med ost, balsamicoløg, grønne tomater samt hybenkompot
Pandekagebod
( min. 20 kuverter )
- Spicy pulled chicken & krydret oksekød
- Lækker salatbar med alt hvad hjertet begærer