Italiensk Luksus Tapas
Favorit – Kan bestilles året rundt
( min. 10 kuverter )
- Italienske specialiteter af parmaskinke, bresaola, trøffel salami, oksespegepølse med feta og oliven samt pate
- Årstidens oste af Gammel knas, Unika krondild, Unika rød løber, Unika Hvide Dame, Grubelagret vesterhavsost
- Anretninger af pesto, semidried tomater, oliven, drueagurker, fyldte peberfrugt med ost, balsamicoløg, grønne tomater samt hybenkompot
** 1 Kuvert = Menuen her er sammensat som en Hovedret**
Velegnet til: Brunch, Barnedåb, Åbent hus. Jubilæum, Reception & Fest
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer
Fransons Havefest
Favorit – Kan bestilles året rundt
( min. 10 kuverter )
- Brød bagt med malt og havsalt hertil røget smør og hummus
- Røget lakserulle med tangsalat, puffede ris og gomadressing
- Røget laksetatar med agurk, rødløg, dild og purløgscreme på sprøde salater med citronperler
- Balsamicobagte cherrytomater med avocadocreme og sprøde croutoner
- Røget mørbrad af gris med sennepsmayo, tranebær og gammelknas
- Beefsalad med tomatsalsa, bearnaise mayo, syltede rødløg og hakket peanuts
- Cæsarsalat med letrøget kyllingebryst, bagte tomater, rosa peber og sprøde croutoner
- Rørt rødbedetatar med trøffelmayo, sprøde rugbrødschips og frisee salat
- Skovbær tærte med skum, pistacie og chokoladecrunch
** 1 Kuvert = Menuen her er sammensat som en Hovedret**
Velegnet til: Brunch, Barnedåb, Konfirmation, Åbent hus. Jubilæum, Reception & Fest
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer
Terrasse Picnic
Favorit – Kan bestilles året rundt
( min. 10 kuverter )
- Durumbaguette og kuvertbrød bagt med malt hertil persillehummus og aioli
- Tapas med fennikel salami, røget okseinderlår hertil syltede rødløg og oliven
- Tapas med valnødde pate, mini grignotons og serrano skinke med grillede artiskokker hertil rødpesto
- Gouda med pesto og gammelknas hertil saltmandler, syltede valnødder, fersken relish og grissini
- Hønserilette rørt med svampemayo hertil rugbrødschips
- Rejesalat med mozzarella, tomater, persille og citronperler
- Egg bites med rørt laksesalat
- Lemoncurd minitærter med marengs og friske bær
** 1 Kuvert = Menuen her er sammensat som en Hovedret**
Velegnet til: Brunch, Barnedåb, Åbent hus. Jubilæum, Reception & Fest
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer
Forårsmix
(Min 10 kuverter)
Marts – April – Maj
HOVEDRET
- Smør, Pisket hvidløgssmør & brød bagt med malt og havsalt
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Græsk krydret frikadeller af oksekød
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Klassiske flødekartofler
- Cæsar-kartoffelsalat toppet med bacon og balsamico bagte cherrytomater og gratineret grana
SALATBAR
- Salat med perlebyg, frisk spinat, forårsløg, syltede rødløg og sennepsvinaigrette
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
DESSERT
- Cheesecake med crumble og syrlig hindbær
Velegnet til: Fest & Arrangementer
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer
Sommermix
( min. 10 kuverter )
Juni – Juli – August
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsstegt i hjemmelavet krydret rub
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat med rygeost, løvstikke og asparges
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Pastasalat med chorizo og grillet peberfrugt
DESSERT
- Cheesecake med crumble og syrlig hindbær
Velegnet til: Fest & Arrangementer
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer
Efterårsmix
( min. 10 kuverter )
September – Oktober
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsbraiseret i mørk hvidtøl
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Kyllingebryst stegt med pesto, frisk mozzarella og lufttørret skinke
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat vendt i sennepsvinaigrette, springløg, syltede rødløg og frisk dild
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Konkyliepasta vendt med romesco, grillet peberfrugt toppet med semi dried tomater og grana
DESSERT
- Cheesecake med havtorn, æble og kokoscrumble
Velegnet til: Fest & Arrangementer
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer
Vintermix
( min. 10 kuverter )
November – December – Januar – Februar
HOVEDRET
- Smør & brød bagt med malt og havsalt
- Oksesteg langtidsbraiseret i mørk hvidtøl
- Confiterede andelår med syltet rødløg
- Langtidsstegt yderlår af gris med honning og timian
- Klassiske flødekartofler
- Kartoffelsalat vendt i sennepsvinaigrette, springløg, syltede rødløg og frisk dild
SALATBAR
- Tomatsalat af cherrytomater, mozzarella og persilleolie
- Salat med perlebyg, frisk spinat, forårsløg, syltede rødløg og sennepsvinaigrette
DESSERT
- Cheesecake med crumble toppet med syrlig æble og appelsin
Velegnet til: Fest & Arrangementer
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer
Julefrokost 2024
( min. 10 kuverter )
November – December – Januar
1 SERVERING
- Friskbagt rugbrød i skiver, mørkt durumbrød samt smør
- Sild med fynsk Ingrid Marie-æble, brændevin og tranebær – hertil karrysalat med sprøde æbler
- ½ æg pyntet med rejer, mayonnaise, dild og citronperler
- Hjemmelavet hønsesalat med svampemayo og frisk estragon
2 SERVERING
- Friskbagt rugbrød i skiver, mørkt durumbrød samt smør
- Mørbradbøf med svampe a la creme og timian
- Klassiske frikadeller med agurkerelish
- Julemedister med æble og timian hertil rødbedesalat med syltede valnødder, appelsin og sennepskorn
3 SERVERING
- Ris á la mande med sukkerristede mandler og amarena-kirsebær
- 3 slags oste, vesterhavsost, cremet gorgonzola og rødkit med druer. Hertil syltede blommer. Serveret med kiks
Velegnet til: Julefrokost, Fest & Arrangementer
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer
Påskemix
(Min. 10 kuverter)
Kan kun bestilles 15 Marts til 26 Maj
- Friskbagt rugbrød i skiver, mørkt durumbrød samt smør
- Sild med fynsk Ingrid Marie-æble, brændevin og tranebær – hertil karrysalat med sprøde æbler
- Røget laksetatar med agurk, rødløg, dild og purløgscreme på sprøde salater med citronperler
- Æg med dildmarineret skaldyr toppet med hummermayo og citronperler
- Hjemmelavet hønsesalat med svampemayo og frisk estragon
- Lammemørbrad med rabarber, kål
- Teriyaki marineret andebryst med sweet chili kålrabi, toppet med knust peanuts
- Roastbeef med grov remoulade, syltede rødløg og rodfrugtchips
- Cheesecake med crumble og syrlig hindbær
Velegnet til: Påskefrokost & Pinsefrokost
*Menuer sælges ikke separat – Se priser på Fest & Arrangementer