Om Os

Om os

 

Fransons er et univers af underholdning. Et univers skabt af legebarnet Nicholas fordi han ikke kunne lade være og fordi han mente der manglede fantasi i gadebilledet.

 

Fransons er et sted hvor man bare trykker pause og er rigtigt sammen uden elektronik. At besøge os er en måde at glemme hverdagens stress. For i den tid du er hos os, er du fri og ubegrænset. Du oplever måske sejrens rus eller nederlagets skam. Men uanset hvad har du skabt nye minder for altid.

 

Vores vision er at Fransons skal være det første du tænker på når du skal have det sjovt, om det er med familien, vennerne, eller kollegerne. Hvis du vil have noget, der straks får dig til at føle dig positiv, glad og sund, er der ikke noget bedre end Fransons. Hos os griner du og får lidt motion mens du spiller og hygger.

 

Hvem skaber dette univers? Det gør du og jeg, sammen, når vi samles om spil.

 

Den grønne omstilling

 

Hos os er vi ikke 100% økologiske eller noget i den dur, men vi er ikke bange for at forsøge at trække i den retning.

 

Den grønne omstilling er tænkt ind fra start og går igen i hele konceptet. Fransons er indrettet i naturmaterialer, hvoraf 70% kan genanvendes. Til banerne er der brugt fliser, granitskræver, grus, og sand. Dertil samarbejder vi med Katrin/Metsätissue, der gør et kæmpe stykke arbejde indenfor den grønne omstilling. Hos os siger vi også nej tak til støvede plastik blomster. I stedet byder vi naturen indenfor og har over 200 planter. Ligesom vi tager os godt af vores planter, vil vi tage os godt er jer når I kommer ind til hygge.

 

Vores mad og drikke kommer fra lokale leverandører. Til nord finder vi Kims og vores chips og snacks. Til syd ligger Ørbæk, hvorfra vi henter både Naturfrisk sodavand og Ørbæk øl. Ja, og lige om hjørnet ligger Winther’s på Vestergade, hvor vi henter vores kakao.

 

Selv vores brætspil er klimavenlige, da de er second hand. Disse glemte skatte har får et nyt liv og det glæder os at vi nu kan glæde andre ved at spille med dem. Så når du støtter os, støtter du lokalt.