Petanque bar Odense

Petanque er et simpelt spil, som skaber masser af glæde

Petanque

Som sommer i Frankrig

Petanque bar i Odense får du på Fransons, som er en oase af sommerstemning, med et lille pust fra Frankrig. Petanque er en fransk klassiker, som alle elsker. Spillet er som oftest fyldt med alvor og kamp til stregen, uden at nogen kommer til skade. Man kan både spille som den alvorlige franskmand, der bare skal vinde, koste hvad det vil – eller den glade franskmand, der står med sit glas rødvin og nyder spillet. I bestemmer selv, hvor alvorligt jeres spil skal være, vores eneste ønsker er, at I har det sjovt imens i spiller på Fransons petanque bar.

Så sænk skuldrene, nyd livet og fællesskabet, tag et spil Petanque med en drink i hånden og glem den travle hverdag udenfor. Drøm dig endelig også en lille tur til en fransk park imens du spiller. Så sørger vores petanque bar for snacks og drikkelse imens.

Reglerne er enkle

Kast dine kugler så tæt på ”grisen” – den lille kugle – som muligt.

I inddeles i to hold og kan spille alt fra 2-8 spillere. Først placeres en ring i gruset, som alle skal kaste fra. Når det er afgjort hvilket hold, der starter, så kaster det første hold grisen. Herefter gælder det om for samme hold at kaste deres kugler så tæt på grisen som muligt. Dernæst prøver det andet hold med deres kugler at ramme så tæt på grisen som muligt.

Kun vinderholdet kan få point i hver runde. Man optæller point efter det antal kugler der er tættere på grisen end modstanderens. Foruden point, vinder man også retten til at starte i næste runde. Det hold der først når 13 point har vundet. Held og lykke!

Er I stadig forvirret omkring reglerne, så står vores medarbejdere klar til at hjælpe. Vi ses på Fransons petanque bar Odense.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os