Spil med hos Fransons

Kom forbi til brætspil, havespil, hygge og bar

Fransons – en altid hyggelig oase

Hos Fransons stopper sommeren aldrig. Her kan du spille havespil året rundt, nyde dine kolde sommerdrikke i havestolene eller få et godt grin over brætspillet. Der er altid god stemning, så find sommerhumøret frem, kom forbi og vær med.

Sommerstemning året rundt

Vores udvalg af spil er stort. Vi kan tilbyde alle de klassiske havespil som kongespil, petanque, kroket, ringspil og meget mere. Man kan være op til 8 personer på hver bane, så der er rig mulighed for at invitere vennerne eller kollegaerne med. Ved hver bane tilhører en siddegruppe, så I har jeres eget område til at nyde drinks og snacks. I kan booke bane her på siden. Er I mere end 8 personer, så book to baner.

Underholdning for alle

Derudover har vi både gamle og nye brætspil, der kan underholde enhver smag. Lige fra Bezzerwizer, Jeopardy, Matador og meget mere. Brætspil er en unik måde at være sammen på, hvor alle er inddraget i hyggen, uanset om man samarbejder eller spiller mod hinanden. Fransons er åbent for alle, både dem der aldrig spiller brætspil, dem der er besat af brætspil eller dem, der kun har ét spil hjemme på hylden. Vi har sørget for mange hyggelige kroge rundt omkring i cafeen, så I kan nyde et spil, en øl og snacks eller bare en snak i skønne omgivelser. Det er dog ikke tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer hos Fransons.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os