Havespil som alle elsker

Vi tilbyder flere havespil, der kan sætte den helt rigtige sommerstemning – selv om vinteren

Havespil hele året

Havespil er altid populært, og her hos Fransons finder du altid et stort udvalg af spil til vores indendørs kunstgræsbaner. Er du til de klassiske havespil eller er det tid til at prøve noget nyt? Vi tilbyder alt fra petanque og kongespil til spil, du aldrig har hørt om før. Vi lover dig, at det nok skal blive fedt! Husk at nyde en øl, cocktail eller snacks, mens I spiller.

Vi kan tilbyde de følgende spil, men vores sortiment udvides også løbende med nye spændende havespil. Er der tvivl om reglerne, så hjælper vi gerne undervejs.

STUDIERABAT – SPAR 100 % PÅ BANELEJE OM ONSDAGEN!

Ved fremvisning af studiekort, og køb af drikkevarer, kan du spille gratis om onsdagen.

Petanque

Det kendte og populære franske petanque handler om at ramme så tæt på “grisen” som muligt. Det er en klassiker, som alle elsker! Læs mere om petanque her.

Kroket

Kroket er et super sjovt havespil for alle aldre. I vores udgave kan man spille op til 6 personer eller hold på én gang.

Det gælder om at få sin kugle igennem den opstillede bane hurtigst, men pas på undervejs! Man må slå modstandernes kugler væk og kan dermed øge sin egen chance for at vinde. Som forberedelse til spillet opsætter vi en bane. Vores kunstgræsbaner er frisk grønne, og måler 15 x 4 meter.

Stigegolf

Stigegolf er et rigtig sjovt spil, der kan spilles af et varierende antal personer. Kast med boldene og få dem til at sætte sig fast på stigen. Alt efter hvor på stigen du rammer, giver det 1, 2 eller 3 point.

Stigegolf kan spilles alene, hvor man forsøger at score så mange point som muligt. Det kan spilles 1 mod 1 eller på hold. Lav en turnering i stigegolf og kæmp om sejren, æren og måske en øl i baren til vinderen.

Ringspil

Ringspil er et klassisk havespil, hvor man skal forsøge at score så mange point som muligt. Man kaster med ringene og forsøge at ramme de pinde, der giver flest point.

Her er et spil, som man kan være fælles om og hygge sig med. For de mindste kan det være sjovt bare at forsøge at ramme. For de ældre og voksne står der tydeligt markeret på bundkrydset, hvad værdi de enkelte pinde har. Ringspil er sjovt og nemt at komme i gang med, og vores model af ringspil er i en fin træ-udgave.

Kongespil

Kubb går også under navnene vikingespil, høvdingespil og kongespil. Alle navne dækker over det samme sjove spil, vi kender hjemme fra haven. Spillet har været kendt tilbage fra middelalderen, så der er tale om en klassiker indenfor havespil, og det er ikke uden grund, at det har overlevet alle disse år!

I Kubb eller kongespil opstiller man en bane på 4 x 10 meter hvor kongen placeres i midten. Alle spillere er fordelt på to hold og står bag baglinjen, hvor man kaster med sine pinde. Det gælder om at vælte modstandernes kubber – og for alt i verden undgå at vælte kongen. Væltes kongen, er spillet slut og holdet har tabt! Spillet er nemt at komme i gang med og sjovt for alle.

Rollors

Rollors er et sjovt havespil, hvor alle kan være med. I Rollors gælder det om at trille diskene så tæt på målpinden som muligt. Den, der kommer tættest på i hver runde, scorer point. Den spiller eller det hold, som først når 21, vinder spillet. Om man blot vinder æren eller en præmie, er op til jer!

Mölkky

Mölkky er skønt havespil, hvor du forsøger at ramme keglerne med tal på. Det er et udfordrende spil, hvor alle stadig kan være med.

Spillet består af 12 nummererede træpinde med tal fra 1 til 12 samt en medfølgende kastepind. Opgaven er nu at vælte pinde og få præcis 50 point med færrest mulige kast. Kommer du over 50 fratrækkes 25 point og du må fortsætte mod målet. Vælter du en pind, får du det antal point, der står på toppen af pinden. Vælter du flere pinde i et kast, får du et point pr. væltet pind. Enkelt og udfordrende på samme tid. Alle kan være med og spiller I med børn, kan det eventuelt aftales, at de må stå lidt tættere på og kaste.

Bean bag

Bean Bag er ganske simpelt, kast med ærteposerne, og se, om du kan ramme gennem hullet. Hvem får først 21 point og kan dermed kalde sig for havens mester?

Ridderspillet

Ridderspillet, også kaldet Tournament of Knights, er et sjovt havespil, der minder meget om Kubb. Spillet består af 2 runder. I den første runde skal man ramme ind i de 3 trekantede områder med sine kugler. I anden runde skal man forsøge at vælte ridderne og damen – men som sande gentlemen rammer man aldrig damen først! Et super sjovt havespil, som kan underholde alle i selskabet.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os